• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Château De La Roulerie

Château de la Roulerie er en perle fra Loire, som ikke skuffer de internationale anmeldere. Deres økologiske vine er et hit blandt vinelskere.

Kort om Château De La Roulerie

Château de la Roulerie ligger i hjertet af Anjou i Loire og laver økologisk certificerede vine på højt plan. Ejeren, Philippe Germain var en af hovedpersonerne i Wine Spectators Loire artikel i 2013, hvor hans vine fik prædikatet ’Top Value’. Philippe er ud af en berømt Bordeaux familie og bror til kultproducenten Thierry Germain fra Domaine des Roches Neuves i Saumur.

Château De La Roulerie
Château De La Roulerie

Chateau de la Rouleries historie

Château de la Roulerie ejer er Philippe Germain, og han er ligesom sin berømte broder Thierry Germain, oprindelig fra Bordeaux, hvor familien ejer flere slotte, blandt andet ejer faderen, Bernard Germain, Château de Fesles i Anjou . Château de la Roulerie ligger i hjertet af Anjou og selve slottet stammer fra det 19. århundrede, men der er spor efter langt ældre bebyggelser. Slottet er omgivet af en smuk park med udsigt over St. Aubin dalen. Både Philippe og Thierry så tidligt mulighederne for at lave unikke vine i Loiredalen, og de er nu en del af den nye generation, som er ved at forandre lidt glemte appellationer som Saumur og Anjou til vine enhver sommelier må have på kortet. Produktionen er dog begrænset!
+ læs mere

Chenin Blanc og Cabernet Franc

Chenin Blanc er kongen blandt hvidvinene i denne del af Loiredalen og Cabernet Franc kongen blandt de røde. De søde vine fra Côteaux du Layon er verdensberømte og Château de la Roulerie laver nogle af de allerbedste og mest eftertragtede. Dette er vine på allokation i begrænsede mængder!
Château De La Roulerie
Château De La Roulerie

Bæredygtighed

Château de la Roulerie råder over 20 hektar vinmarker plantet på et terroir, som fortrinsvis består af ler og kalk med et underliggende skiferlag. Produktionen har været økologisk i en årrække før de blev økologisk certificeret i 2014.