Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Chateau Bregancon

Chateau Bregancon

Cru Classé slottet Château de Brégançon med udsigt til Middalhavet, producerer nogle af de bedste rosévine i Provence.

Kort om Chateau Bregancon

Château de Brégançon er en fornem rosé-producent, og ét af blot 23 slotte der er Cru Classé. Med udsigt og marker direkte til Middelhavet, produceres sprøde og intense rosé. Fort de Brégançon, beliggende på en ø ud for slottet, fungerer som den franske præsidents sommerresidens, og her er rosévinen et sikkert hit. Brégançon har fået stor anerkendelse med adskillige medaljer til Decanter World Wine Awards og er fra 2020 økologisk certificeret.

Chateau Bregancon
Chateau Bregancon

Chateau Bregancons historie

Château de Brégancon ligger fantastisk direkte ud til Middelhavet med udsigt til îles d'Hyères ved Bormes les Mimosas, midt mellem Toulon og St. Tropez. Slottes historie går tilbage til 1500 tallet. Vinstokkene er meget gamle, over 80 år. Det er blandt andet årsagen til den imponerende høje kvalitet! Provence Cru Classé Da man i 1955 endeligt vedtog Cru Classé-klassifikationen i Provence var Château de Brégancon selvskrevet til at bære det fornemme prædikat, som kun tildeles en snes slotte. Ejendommens marker ligger med direkte udsigt over middelhavet, og Fort de Brégancon, den franske præsidents sommerresidens. De kølige briser fra Middelhavet sikrer Bregancon-vinene en knitrende sprødhed og intensitet. Ejer Olivier Tézénas, har i mange år været pioner i området og fra 2020 er slottets vine økologisk certificerede.
+ læs mere

Lavt udbytte fra gamle vinstokke

Château de Bregancons rosé sammensættes af tre klassiske Provence-druesorter: Cinsault, Grenache og Syrah. Vinstokkene er gamle, over 80 år, hvilket forklarer den endelige vins bemærkelsesværdige koncentration og aromatiske kompleksitet. Rosévinen fra Cru Classé slottet Château de Bregancon er ikke overraskende fast inventar på mange franske toprestauranter.
Chateau Bregancon