• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Charles Lachaux

Charles Lachaux’s boutique winery projekt, hvor han køber druer fra andre lidenskabelige vinproducenter med exceptionelle marker.

Kort om Charles Lachaux

Charles Lachaux ejer Domaine Arnoux-Lachaux i Vosne-Romanée og laver nogle få andre vine som et luksus hobby projekt. Charles er på rekordtid blevet en af en af Bourgognes nye stjerner pga. sin kompromisløse tilgang til at lave kvalitetsvin og i sin boutique produktion afsøger han nye muligheder og køber druer fra andre lidenskabelige vinproducenter med exceptionelle marker og han laver vinen med sit helt eget personlige touch.

Charles Lachaux
Charles Lachaux

Vinhusets historie

Charles Lachaux overtog familiens vingård i Vosne-Romanée i 2014, tidligere kendt under navnet Domaine Robert Arnoux. Charles er en intens ung mand, som er fast besluttet på at følge i fodsporene på nogle af de største winemakers i Bourgogne. Charles har omdannet familiens 14,5 hektar til biodynamik, domainet har været certificeret biodynamisk siden 2018. Derudover foretrækker Charles at få et lavere udbyttet, hvor kvaliteten derimod er i top. 2018 årgangen havde et småt udbytte på 25-30 hl/ha.
+ læs mere
Charles Lachaux

Bæredygtighed

Domaine Charles Lachaux har været certificeret biodynamisk siden år 2018.