Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Caroline Morey

Domaine Caroline Morey er et nyt navn i Chassagne-Montrachet med en gammel historie. Det 4 ha store Domaine er kultvine for sommelierer.

Kort om Caroline Morey

Domaine Caroline Morey er nyt domaine i Chassagne-Montrachet med gamle vinmarker. Caroline stammer fra en historisk Bourgognefamilie med en rig historie og er gift med Pierre-Yves Colin-Morey. I 2014 frigav hun sin første årgang efter at have arvet halvdelen af faderen Jean-Marc Moreys Domaine. Caroline har kun 4 ha. vinmarker og vinene er lynhurtigt blevet kultvine hos mange sommelierer, der er derfor alt for få flasker til rådighed.

Caroline Morey
Caroline Morey

Caroline Morey's historie

Caroline Morey er datter af Jean-Marc Morey og gift med en anden meget kendt Bourgogneproducent, nemlig Pierre-Yves Colin. Caroline Morey har arvet halvdelen af hendes fantastiske domaine og 2014 er hendes første årgang. Familien Morey er en gammel Bourgognefamilie og der er flere producenter med navnet Morey, alle sammen i og omkring Chassagne-Montrachet og Saint-Aubin. Caroline Morey har blot 4 hektar vinmarker og der er derfor tale om beskedne mængder vin.
+ læs mere

Nyt state-of-the-art winery og berømte appellationer

Mens det fædrene Domaine Jean-Marc Morey er meget traditionelt, grænsende til det rustikke, så er Caroline Moreys vine det modsatte. Caroline Morey og Pierre-Yves Colin har bygget et helt nyt state-of-the art winery i Chassagne-Montrachet, her vinificeres vinene fra begge domainer. Vinene er ekspressive og meget skarpe og præcise og de har maksimal fokus på terroir og frugt, alt sammen bundet op omkring elegance og finesse. Caroline Morey producerer Santenay både rød og hvid, Chassagne-Montrachet rouge, og fire Chassagne-Montrachet 1. Cru, Chaumées, Caillerets og Champs Gains (både hvid og rød).
+ læs mere
Caroline Morey