• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Cape Point Vineyards

Cape Point producerer nogle af Sydafrikas bedste hvidvide. Sprøde og mineralske med massere af value-for-money, der er elsket af Robert Parker.

Kort om Cape Point Vineyards

Cape Point har høstet stor international anerkendelse med sine sprøde og mineralske hvidvine. Beliggende på spidsen af Kap det Gode Håb, producerer winemaker, Duncan Savage, en Sauvignon Blanc i verdensklasse. Selveste Robert Parker har udtalt sig således om Cape Point: "This is a masterclass in how to make great Sauvignon Blanc." Med utallige guldmedaljer i bagagen producerer Cape Point nogle af Sydafrikas bedste hvidvine til en favorabel pris.

Cape Point Vineyards
Cape Point Vineyards

Vinhusets historie

Cape Point ligger som navnet antyder helt ud i spidsen af Kap det Gode Håb ud for den gamle hovedstad Cape Town. Det er den eneste vingård på denne berømte halvø, som nyder godt af det bedste fra 2 verdener: de kølige havbriser fra Atlanterhavet, samt de noget varmere vinde fra den anden side af halvøen fra False Bay, hvor det Indiske Oceans klima har indflydelse. Vingården består af blot i alt 20 hektar vinmarker fordelt i Noordhoek og Scarborough. Der er ikke mulighed for udvidelser, så man satser benhårdt på kvalitet.
+ læs mere

Meget talentfuld ung winemaker

Winemaker Duncan Savage er en af Sydafrikas bedste og mest kendte unge Winemakers, og han har hentet et hav af medaljer og ratings hjem til vingården. Om det unikke klima udtaler den meget talentfulde winemaker Duncan Savage: “By keeping the vineyards cool, the winds promote a long, slow ripening period so that grapes can be picked at optimal ripeness. They also help to keep diseases at bay and when they’re strong, they control vigour and do a second suckering for us.” Man har valgt kun at satse på få druetyper, især Sauvignon Blanc og Sémillon.
+ læs mere
Cape Point Vineyards