• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Bodegas Tempore

Tempore er en prisvindende bodega, som blev kendt for sine kraftfulde og økologiske vine af høj kvalitet – og så er der tale om super value-for-money.

Kort om Bodegas Tempore

Bodegas Tempore har flere flotte guldmedaljer fra de internationale prisuddelinger på CV’et. Tempore har specialiseret sig i Garnacha og Tempranillo, og er blevet kendt for sine økologiske vine fra gamle vinstokke, der leverer super value-for-money. Familien arbejder ud fra devisen, at kvalitet begynder i marken, så vinmarkerne dyrkes efter både økologiske og bæredygtige metoder med lavere høstudbytte for optimal kvalitet.

Bodegas Tempore
Bodegas Tempore

Vinhusets historie

Bodegas Tempore blev stiftet af familien Yago Aznars i 2002, og familien er den 4. generation som beskæftiger sig med vinproduktion. Bag Bodegas Tempore er en stor passion og lidenskab for vin, som bl.a. kommer til udtryk ved den høje kvalitet, som vinene har.

Krogede gamle vinstokke

Familien Yago Aznars vinmarker udgør et areal på 70 hektar, og markerne er placeret 550 meter over vandet. På Bodegas Tempore gamle vinmarkerne finder man krogede vinstokke plantet på en sandet kalkstens jord, som er rig med mineraler, og det giver druerne en flot intensitet og kompleksitet.
Bodegas Tempore
Bodegas Tempore

Bæredygtighed

Bodegas Tempore går ikke på kompromis med bæredygtig kvalitet, og for dem betyder det, at deres vinproduktion er økologisk. Det er den både, fordi de ønsker at passe på miljøet, så fremtidige generationer også har mulighed for at nyde godt at jordens frugter, og derudover er det kvalitet for dem at have en så naturlig produktion som muligt.