• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Bodega Atamisque

Atamisque ligger i Uco Valley i Mendoza cirka, 1250 meter over havets overflade. Winemakeren er berømte Roberto de la Mota, kendt fra Cheval Blanc.

Kort om Bodega Atamisque

Atamisque blev grundlagt af ægteparret John og Chantal Du Monceau i 2006. Der er blevet dyrket vin i området siden jesuiterne grundlagde Atamisque helt tilbage i 1608. Winemakeren er berømte Roberto de la Mota, som har arbejdet for 1. Cru slottet Cheval Blanc i Saint-Emilion. Vingården ligger i Uco Valley i Mendoza 1250 meter over havets overflade. Atamisque er kendetegnet for en meget fransk inspireret stil, elegant og ren frugt.

Bodega Atamisque
Bodega Atamisque

Vinhusets historie

Bodega Atamisque ligger i Uco Valley i Mendoza ved foden af de majestætiske Andesbjerge. Atamisque ligger på jorde, der har været dyrket siden jesuitterne grundlagde Estancia Atamisque helt tilbage i 1608. I dag ejes vingården af ægteparret John og Chantal Du Monceau. Selv vingården er bygget i 2006 og er en state-of-the-art facilitet, som er bygget til at frembringe topkvalitet vine 1250 meter over havets overflade. Chantal du Monceaus bedstefar var vinbonde i Bourgogne, hvilket har været en inspirationskilde for ægteparret, som tilstræber elegance og ren frugt i deres vine. Alle deres druer håndhøstes tidligt om morgenen, for at bevare friskheden og køligheden, og derefter sorteres de straks. Druerne kommer efterfølgende i de bedste franske egefade, fra de berømte skove i Allier og Nevers i Frankrig.
+ læs mere