• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Bereche

Brødrene Bérèche laver Domaine Champagne til toprestauranter og samlere. Bérèche er et boutique domaine i særklasse beliggende mellem Ludes og Mailly.

Kort om Bereche

Domaine Bérèche et Fils er et boutique Domaine for Champagne "aficionados". Kærligheden til terroir skinner igennem alle deres vine. Modsat de store champagnehuse, laver Bérêche deres egne vine udelukkende på druer fra vinmarker og deres elegante, mineralske og autentiske vine begejstrer sommelierer og samlere verden over. For kendere!

Bereche
Bereche

Champagne Bérèche et Fils' historie

Champagne Bérèche et Fils blev grundlagt i 1847 af Leon og Albert Bérèche, dengang ejede Bérèche familien kun 2,5 hektar marker i landsbyen Ludes i Montagne de Reims. I dag ejer familien 9,5 hektar fordelt på 21 parceller i Montagne de Reims og Vallée de Marne. Som så mange andre vinbønder solgte de førhen druerne videre i mange år, men efter den 5. generation, bestående af brødrene Vincent og Raphael Bérèche, overtog roret i 2000'erne valgte de både at dyrke og producere Champagne med deres egen etiket (enkelte årgange og cuvéer har været produceret med egen etiket siden 1970'erne). Stilen for Champagnerne er meget elegant med fokus på terroir! Desværre fremstilles meget få flasker! Generationsskifte og "lutte raisonnée" Allerede fra de to brødre indtrådte i familieforetagenet, ønskede de at dyrke og producere i eget navn. Brødrene arbejder i dag efter begrebet "lutte raisonnée". Det betyder, at man så vidt muligt arbejder efter økologiske og/eller biodynamiske principper og kun bruger sprøjtemidler mm., hvis det er strengt nødvendigt. Bérèche familien arbejder hen imod at blive 100 % økologiske og biodynamiske, men de er endnu ikke certificerede. Deres mark er i Montagne de Reims; Ludes 1er Cru, Chigny Les Roses 1er Cru, Trépail 1er Cru og Ormes, er beplantet med alle tre champagne druer; Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. I Vallée de la Marne besidder de parceller i Mareuil le Port og Festigny - disse er beplantet med Pinot Meunier og Chardonnay.
+ læs mere

Familiens motto: "Precision, Passion and Devotion"

De store champagnehuse blander ofte druer fra hele Champagneområdet for at opnå en bestemt smag og stil, men hos Bérèche arbejder de med et meget mere geografisk afgrænset udvalg af kvalitets druer. Det giver en færdig Champagne, hvor ét bestemt terroir i langt højere grad er med til at definere den færdige vin. I modsætning til mange andre huse, så undgår man også den malolaktiske gæring og der anvendes så lidt dosage som muligt, ligesom man tror på at 2. gæringen i flasken foregår bedst under korkpropper i stedet for kapsler. Dette tillader en meget let oxidering, som resulterer i en Champagne med en finere bobler og en meget lækker cremet tekstur.
+ læs mere
Bereche
Bereche

Bæredygtighed

Familien Bérèche arbejder efter økologiske og bæredygtige principper, men de er ikke certificerede.