• Gratis fragt fra 399,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Barbarians

Kort om Barbarians

Barbarians er en af Argentinas mest revolutionerende, unge hippie producenter, ledet af familien Michellini, som er specialiserede i at producere kvalitetsvine med respekt for miljøet og lokalsamfundet. Med et stramt fokus på bæredygtighed, terroir og naturlig vinfremstilling, er de ikke bange for at bryde normer og eksperimenterer i marken og kælderen. Barbarians ligger i Argentinas bedste område, Uco Valley i Mendozas høje luftlag (1500 m.h.o).

Barbarians
Barbarians

Vinhusets historie

Barbarians er en gruppe af Argentinas mest revolutionerende vinmagere, som er specialiseret i kvalitetsvine fra Luján de Cuyo og Valle de Uco, i Mendoza. Fælles for de uafhængige små familieejede vingårde er deres passion for at skabe perfekte vine, hvori deres personlighed hver især afspejles. Derudover har de alle det element tilfælles, at de ønsker at producere deres vine efter bæredygtige principper, med omtanke og respekt for miljøet og lokalsamfundet. Barbarians vinmagere har smag for at bryde normer, og de eksperimenterer både i marken og i kælderen, for at opnå de bedste og reneste vine, som Luján de Cuyo og Valle de Ucos overflod af spændende og ikke mindst varierende terroirs kan tilbyde. Sammen har de skabt en fælles serie af fire vine.
+ læs mere

Valle de Uco - Argentinas ultimative 'Grand Cru' terroir

Valle de Uco anses i dag for at være fødestedet for Argentinas allerbedste vine, derfor bliver området også kaldt, Grand Cru terroir. Områdets vinmarker ligger i op til 1500 meters højde, hvilket gør dem til Mendozas højest placerede vingårde. Den høje placering gør, at sollyset er meget intenst og klart, og nætterne er kølige, hvilket er med til at give druerne en længere modningsperiode. Druerne udvikler derfor både en tykkere skal, en mere aromatisk kompleksitet og en meget flot modenhed uden samtidig at miste syre. Vinmarkerne i Valle de Uco har en fascinerende diversitet af jordbundstyper, helt fra gamle flodaflejringer eller forskellige eroderede bjergarter, til fattige jorde med et højt mineralindhold. Jordtypen kan endda variere fra en række vinstokke til den næste på samme mark. Fælles for vinene i området er, at de oftest har en meget tydelig og elegant mineralitet.
+ læs mere
Barbarians