Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

2021 Bordeaux En Primeur

Bordeaux Årgang 2021 - Primeur - Forbrugerens årgang

Philipson Wine har mere end 35 års erfaring og er samtidig Danmarks største udbyder af Primeur. 

Philipson Wine har som altid været først i Bordeaux og smage den nye årgang til de årlige primeursmagninger og vi kan fastslå at årgangen bestemt er bedre end sit rygte - mange slotte har endog lavet overraskende god vin, dog meget forskellig fra de tre foregående årgange.

2021 - hvad kendetegner årgangen?

Efter de 3 sidste kanonårgange 2018, 2019 og 2020, er 2021 allerede nu blevet betegnet som en mellem-god årgang, ja måske en vanskelig årgang for flere producenter.

Årgangen blev ramt af både frost, hagl og meldug, samt regn under høsten i visse kommuner. Man skal derfor se sig rigtig godt for, og få vejledning fra sin troværdige vinhandler for at sikre sig gode køb.

Årgangen er kendetegnet ved en elegant frugt med masser af friskhed. Alkoholniveauerne er lave, med referencer til klassiske årgange, og skaber en velkommen afveksling fra de tidligere årgange med høje alkoholniveauer.

Vinene er meget elegante med fin struktur og en umiddelbarhed, der gør denne årgang til en fornøjelse, man kan nyde forholdsvis ung, mens man venter på 2018 og især 2019 og 2020.

At købe vine En Primeur er en tillidssag!

Philipson Wine har smagt over 150 vine og udvalgt disse som nogle af årgangens bedste values, glæd dig til at disse kommer til salg:

- Philipson Wine har 35 års erfaring med at smage og købe En Primeurvine
- Philipson Wine har en meget solid økonomi, som sikrer at kunderne får leveringen
- Philipson Wine er Danmarks førende importør af Cru Classévine fra Bordeaux og vi har det største udvalg
- At købe vine En Primeur giver dig mulighed for at investere i en ikke færdigudviklet vin og ofte til en pris der er væsentligt lavere end når vinen endeligt frigives til offentligheden

Husk at købe En Primeur for at investere i en vinoplevelse - der ikke nødvendigvis kan veksles til en økonomisk gevinst!