Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Cyber Monday 2022!

Tank hjemmelageret op med fantastiske vintilbud til Cyber Monday,
hvor vi har sat priserne helt i bund på et flot udvalg af lækre kvalitetsvine.
Alle tilbud gælder så længe lager haves.

Populære Cyber Monday tilbud

Køb vin online hos Philipson Wine

Gå på opdagelse på vores hjemmeside, og se vores kæmpe udvalg af mere end 6.000 vine til konkurrencedygtige priser.

Kan du ikke finde hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som altid står med åbne arme og er klar til at hjælpe dig.

Alternativt kan du komme og besøge vores butik i Kokkedal, hvor vi selvfølgelig også altid byder dig velkommen.

Adresse: Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal

Cyber Monday tilbud hos Philipson Wine 2022

Hos Philipson Wine glæder vi os over at kunne dele en masse gode tilbud på vin med jer på Cyber Monday! Benyt denne mulighed og køb vin til jul og nytår til de bedste priser.
Derfor skal du købe vin hos Philipson Wine:

  • Skarpe tilbud på vin til Danmarks bedste priser.
  • Altid hurtig levering - lige til døren.
  • 100% tilfredshedsgaranti.
  • Super hjælpsom og venlig kundeservice.

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er mandagen efter den eftertragtede dag for alle tilbudsjægere; nemlig Black Friday. Hos Philipson Wine er der på Cyber Monday ekstraordinært skarpe tilbud på et udvalgt sortiment af kvalitetsvine. Du skal skynde dig at slå til før der bliver udsolgt - alle tilbud gælder nemlig kun så længe lager haves!

Black Friday vs Cyber Monday

Der bliver hos mange sået tvivl i forhold til hvad forskellen er på Black Friday og Cyber Monday. De to dage spækket med masser af tilbud ved stort set alle butikker, adskiller sig ved udvalget af produkter der er til salg. Hos Philipson Wine har vi en masse skarpe tilbud på Cyber Monday, hvor udvalget skiller sig ud fra Black Friday tilbuddene. Hos Philipson Wine kan du altså glæde dig over, at vi altid sørger for at skabe unikke tilbud netop til dig.
Derudover adskiller Black Friday og Cyber Monday sig fra hinanden på den måde, at Cyber Monday, som navnet indikerer, udelukkende er online tilbud, hvor Black Friday tilbud oftest også gælder i de fysiske butikker. Du kan på Cyber Monday finde et bredt udvalg af vin nedsat til unikke tilbud her hos Philipson Wine.