Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Webfødselsdag!

Vi har 21 års webfødselsdag og i den forbindelse har vi fundet de bedste tilbud frem på en masse forskellige vine.

Det er en helt særlig begivenhed for os, som vi kun har vores kære kunder at takke for. I den anledning har vi fundet et stort udvalg af vin frem til dig, som vi har nedsat til helt unikke priser.

Tilbuddene gælder kun i en begrænset periode, så vær en af de første til at købe vin til Danmarks bedste priser!

Restsalg

Mest populære tilbud

Det siger vores kunder

Hans Sørensen

Altid hjælpsomme
"Aldrig problemer når en vin skal byttes enten pga. prop eller den bare ikke falder i god smag.
Altid hjælpsomme med at finde en vin der passer vores smag.
Det skal de ha tak for."

Ann Schmidt

Gode vine
"Gode vine. Gode priser. Hurtig levering. Smagekasser kan anbefales, der er lidt for enhver smag. Vi har handlet flere gange , alt er som lovet."

Jørn Müller

Nemt og hurtigt
"Nemt at oprette sig som kunde, nemt at bestille og hurtig og upåklagelig ekspedition. Stort udvalgt i alle prisklasser."

Lise Andersen

Købte den bedste Chablis på tilbud
"Varerne blev leveret til døren som aftalt.
Var forbi butikken for et par dage siden for at bytte et par flasker, og fik en meget god betjening."

Webfødselsdag hos Philipson Wine

Vi har 21 års webfødselsdag og i den forbindelse har vi fundet de bedste tilbud frem på en masse forskellige vine. Er der ikke noget for dig i ovenstående tilbud, kan du være sikker på, at finde dine favoritvine i vores enorme sortiment.

Udover lave priser og en garanteret høj kvalitet på vores vine, er der en række andre fordele, når du handler vin hos Philipson Wine:

  • Mulighed for afhentning på vores lager i Kokkedal.
  • Mulighed for opbevaring på kundelager.
  • Altid hurtig levering, så du ikke skal vente for længe på din vin. 

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at ringe på +45 70 22 68 88 eller ved at benytte vores kontaktformular.

Alle vine på tilbud

Philipson Wine har et bredt udvalg af forskellige vine på tilbud online. Vi har alt, hvad hjertet begærer til skarpe priser. Find et stort udvalg af kvalitetsvine i en kompromisløs kvalitet til Danmarks bedste priser.

Winemaker's dinners & VIP

Kom med til eksklusive vinsmagninger og Winemaker's Dinners sammen med Philipson Wine. Her får du unikke oplevelser til spændende events, som vi har arrangeret i samarbejde med nogle af verdens absolut bedste vinproducenter på en perlerække af Danmarks bedste gourmetrestauranter.

Prøv vores smagekasser

Bliv inspireret til nye vinoplevelser og bliv klogere på de smagsuniverser vinens verden bringer. Alle smagekasser er sammensat af vores dygtige vineksperter, og du finder et bredt udvalg, så der er noget til enhver smag og pengepung. Udforsk alle vores vinsmagekasser her.